Τα ρομπότ αν και περίπλοκες συσκευές αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για τις γιορτές τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους σας. Ας δούμε λοιπόν μια λίστα με τα καλύτερα 5 ρομπότ που μπορείτε να αγοράσετε

1. iRobot Create 2 Programmable Robot

Αυτή είναι η νέα ρομποτική ηλεκτρική σκούπα. Βασισμένη στο προκάτοχό της Roomba 600, το iRobot Create 2 σας δίνει περισσότερες δυνατότητες για προγραμματισμό από κάθε άλλη φορά. Εξοπλισμένη με αισθητήρες και στις δύο πλευρές (κάτω-πάνω)οι χρήστες μπορούν να την προγραμματίσουν  με νέες συμπεριφορές, ήχους και κινήσεις. Αν δεν σας πειράζει η σκόνη στο σπίτι η iRobot Create 2 μπορεί να δεχθεί κάμερα ώστε να παρακολουθήτε από τον υπολογιστή σας το περιβάλλον του σπιτιού σας. Το iRobot Create 2 προσφέρεται στην τιμή των 199,99$.

2. Parrot Minidrones Jumping Sumo

Πρόκειται για το καλύτερο ρομπότ αλμάτων που έχει δημιουργηθεί. Το Parrot Minidrones Jumping Sumo μπορεί να εκτελεί άλματα μέχρι και 1,5 μέτρα ενώ είναι εφοδιασμένο με κάμερα ώστε να καταγράφει κάθε βήμα του και άλμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο και να κάνετε λήψεις φωτογραφιών, από όλες τις οδηγητικές σας φιγούρες, ενώ για την Amazon Prime η τιμή είναι στα 58.99$.

3.WowWee MiP

Ένας "φίλος" για τα παιδιά που μπορεί να ξετρελάνει και μεγάλους. Με ύψος πάνω από 20 εκατοστά και με αισθητήρες χώρου το ρομπότ αυτό μπορεί να κινηθεί και να αποφεύγει εμπόδια ενώ μπορείτε να το ελέγχετε από μια εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο. Διαθέτει Led φωτισμό ενώ κάνει ήχους για να "εκφράσει" την χαρά ή την λύπη του, με την τιμή να είναι στα 112 $.

4.Modular Robotics Exofabulatronixx 5200


Ένα ιδιόμορφο ρομπότ το οποίο διαθέτει μαγνητικούς σφαιρικούς συνδέσμους δίνοντας την δυνατότητα στην κατασκευή διαφόρων σχημάτων ή πολλαπλών ρομπότ και μεγεθών. Οι  πολλαπλοί αισθητήρες και η ύπαρξη bluetooth επιτρέπει στο Modular Robotics Exofabulatronixx 5200 να συνδεθεί με κινητές συσκευές και τηλέφωνα, φτάνοντας την εμπειρία διασκέδασης σε άλλο επίπεδο.
Όσο για την τιμή του είναι στα  349$


5.Orbotix Ollie

Πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο σωλήνα με αφαιρούμενη λαστιχένια πέλματα. Είναι σχεδιασμένο για κόλπα και άλματα ενώ μπορεί να παραμείνει χωρίς φόρτιση αρκετή ώρα ώστε να δώσει μια ευχάριστη εμπειρία διασκέδασης. Διαθέτει φώτα LED για το φωτισμό του στο σκοτάδι καθώς και Bluetooth για την σύνδεσή του με εφαρμογές σε κινητά τηλέφωνα. Η εμβέλεια πλοήγησης του είναι στα 30 μέτρα και κοστίζει 99$.

IT Special Advisor