Το Freelancer.com είναι το μεγαλύτερο marketplace για freelancing και εξωτερική ανάθεση εργασιών στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών και τον αριθμό των εργασιών.
Αν το θέλετε το ορισμό του "εργασία από το σπίτι" τότε με σιγουριά είναι το Freelancer.com.
Γνωρίζετε προγραμματισμό ή είστε ταλαντούχοι στην σχεδίαση ιστοσελίδων ή στην γραφιστική τότε έχετε να διαλέξετε μια πληθώρα από έργα που σας περιμένουν να υλοποιηθούν. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση κάνοντας κλικ εδώ.

Οι αναρτήσεις εργασιών είναι έργα από ιδιώτες ή εταιρείες που αναζητούν μια γρήγορη λύση. Βέβαια μπορεί οι αποδοχές σε ορισμένες περιπτώσει να μην είναι υψηλές αλλά μπορείτε να διαλέξετε εσείς με το έργο που θα ασχοληθείτε. Άλλωστε αποτελεί ένα εξτρά εισόδημα και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

Το Freelancer.com συνδέει γενικά περισσότερους από 16,843,400 εργοδότες και freelancers παγκοσμίως από περισσότερες από 247 χώρες και περιοχές. αυτό σημαίνει μια πληθώρα έργων και όχι μόνο πληροφορικής. Μέσω του markeplace,  οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν freelancers προκειμένου να κάνουν εργασίες σε τομείς όπως η ανάπτυξη λογισμικού, η συγγραφή, η καταχώρηση δεδομένων και το σχέδιο έως η αρχιτεκτονική, οι επιστήμες, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τα λογιστικά και οι νομικές υπηρεσίες.

Αν αναζητάτε λοιπόν μια λύση για ένα extra εισόδημα ή ακόμα και μόνιμο, τότε θα πρέπει να πάρετε σοβαρότερα την πρόταση του Freelancer.comΑπό προσωπική εμπειρία πάντως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και στους καιρούς που ζούμε θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Καλό ψάξιμο λοιπόν και be  freelance!