Διαλέξαμε  πέντε  gadgets που μας εντυπωσίασαν από το  eBay και σας τα προτείνουμε.
Όσο οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν όλοι αναρωτιόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Με κριτήριο ότι το δώρο  να είναι χρήσιμο έτσι ώστε να μην καταλήξει σε μια ντουλάπα στην καλύτερη περίπτωση, ενώ το κόστος αγοράς είναι ένας παράγοντας που δεν μπορεί να παραβλεφθεί επιλέξαμε μερικές έξυπνες προτάσεις για τα δώρα σας.



Αν είναι ή είστε λάτρες του μεταμεσονύχτιου διαβάσματος τότε το New Portable LED Read Panel είναι η λύση. Μπορείτε να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο χωρίς να ενοχλήσετε τον διπλανό σας αφού το φως του διαχέεται ακριβώς πάνω στην σελίδα και όχι σε όλο το δωμάτιο όπως κάνουν οι περισσότεροι  φακοί του είδους.  Το New Portable LED Read Panel θα σας απαλλάξει από καλώδια αφού λειτουργεί με μπαταρίες και σας προσφέρει έως και 50 ώρες "φωτισμένης" ανάγνωσης.


Μια ωραία και εντυπωσιακή πρόταση για μεγάλα και μικρά παιδιά είναι το Nano Quadcopter . Ξυπνήστε τους τον κρυφό πιλότο που έχουν μέσα τους και την διάθεση για δράση και περιπέτεια. Θα τα βρείτε σε πολλές παραλλαγές και τιμές.



Το Cryptex USB Flash Drive θα σας εγγυηθεί την ασφάλεια των περιεχομένων σας και θα μετατρέψει το flash drive σας σε απόρθητο φρούριο  αφού έχει μεταλλικό περίβλημα και κλειδαριά με συνδυασμό. Προστάτεψε τα προσωπικά δεδομένα σας λοιπόν όχι μόνο με τον 5 ψήφιο κωδικό σας αλλά και με στυλ.





Δημιουργήστε μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα στο χώρο σας με το Astro Star Laser Projector.
Χαρίστε του/της  "τον ουρανό με τα άστρα" αφού το Astro Star Laser Projector μπορεί και προβάλει αστρικούς χάρτες και προσομοιώνει τις  κινήσεις των αστεριών με την περιστροφή του. Ιδανικό δώρο για τους funs της αστρονομίας και αστρολογίας καθώς και για τους αθεράπευτα ρομαντικούς.


Αν έχετε ή έχει καλλιτεχνικές τάσεις τότε το Engraver Pen θα σας βοηθήσει να τις ξεδιπλώσετε. Δημιουργείστε τις δικές σας αφιερώσεις ή σχέδια και μετατρέψτε απλά αντικείμενα σε έργα τέχνης.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πέτρα μέταλλο ή γυαλί κτλ. δίνοντας την προσωπική σας νότα δημιουργίας και σίγουρα θα μείνετε "χαραγμένοι" στην μνήμη τους.