Κυριολεκτική φρενίτιδα έχει ξεσπάσει με την νέα ταινία του Star Wars σε Ευρώπη και Αμερική, με τους απανταχού λάτρεις του είδους να έχουν πραγματικά εκτοξεύσει της πωλήσεις στα ύψη.

Μόλις το τρέιλερ της ταινίας στο επίσημο κανάλι στο YouTude έχει ξεπεράσει τις 63.733.194 προβολές, ενώ Facebook και Twitter ακολουθούν με  15.027.239 και 13.200.000 likes αντίστοιχα.
Στην σελίδα του Star Wars.com  ο επισκέπτης εκτός από video και εικόνες , μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του εφαρμογές και παιχνίδια ενώ ακόμα μπορεί να παίξει online μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες.



Στον χώρο του εμπορίου, οι απομιμήσεις των θρυλικών Lightsaber (φωτόσπαθα) των Jedi κάνουν "χρυσές δουλείες" αφού οι επίδοξοι "ιππότες του μέλλοντος" έχουν σπαταλήσει πάνω από 700.000.$ για αγορά τέτοιων παιχνιδιών ενώ το ερασιτεχνικά video για το πως μπορείτε να κατασκευάσετε ένα τέτοιο σπαθί "κτυπούν" εκατομμύρια προβολές. Από τον χορό των πωλήσεων δεν λείπουν και τα διάφορα events που όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς στο βίντεο. 

Ωστόσο στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει εντυπωσιακά gadget όπως το BB-8 που κοστίζει περίπου 150$ από το Ebay ή το Force FX Lightsaber με μόλις 229$ !

Απολαύστε τα video και... "be the Force with you "