Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων αποκτά συμμάχους, κάνοντας την εργασία σας πιο εύκολη από ποτέ. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε τα βασικά web tools για να αναπτύξετε την παραγωγικότητα σας  καθώς και την ευκαιρία να βρείτε έτοιμες λύσεις σε αυτά που για καιρό σας απασχολούσαν. 

Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις αφού αποτελεί την νούμερο ένα σελίδα στην ανάπτυξη HTML-CSS-JavaScript και άλλων πολλών. Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε παραδείγματα, να ενημερωθείτε για ιδιότητες εντολών κώδικα, και άλλα πολλά, αφού η σελίδα παρέχει πληθώρα παραδειγμάτων και έτοιμου κώδικα προς χρήση. Μια πολύ καλή επιλογή για εκμάθηση όλων αυτών που ενδιαφέρουν έναν που ασχολείται με την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο site με ειδίκευση στο CSS. μια μεγάλη γκάμα από έτοιμα παραδείγματα και κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούσια στις σελίδες σας. Ακόμα περιέχει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που μπορούν να σας μεταμορφώσουν σε έναν ανερχόμενο web designer.

Η γνωστότερη εταιρεία στον χώρο της JavaScript. Παραδείγματα για mobile εφαρμογές, βιβλιοθήκες, έτοιμα themes, παραδείγματα και έτοιμο κώδικα για interface ιστοσελίδων, είναι μερικά από αυτά που σας προσφέρει. Σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις και λύσεις, και αν όχι, τότε διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη παραδειγμάτων και ανάλυσης που δεν χωρά καμιά αμφιβολία.  

Η εμφάνιση και η επιλογή χρωμάτων στο site σας θα γίνει παιχνιδάκι με αυτό το web tool. Όσοι ασχολούνται με τον χώρο ανάπτυξης ιστοσελίδων και γενικά με το web design  ξέρουν πολύ καλά ότι η επιλογή χρωμάτων και της παλέτας είναι μια σπουδαία διαδικασία, αφού βάση αυτής θα εξαρτηθεί και η επιτυχία του έργου τους. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ή ακόμα να λάβετε την συλλογή χρωμάτων απλά επιλέγοντας εσείς το χρώμα ενδιαφέροντος σας. 

IT Special Advisor