Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το IST STUDIES, ένα ολοκληρωμένο, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας, το «Digital Marketing Course».
Πρόκειται για ένα εντατικό μάθημα συνολικής διάρκειας 2,5 ωρών, για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους και να εξειδικευτούν στο Digital Marketing. Αν είστε και εσείς old-fashioned στο Digital Marketing τότε θα πρέπει να το παρακολουθήσετε.

Απευθύνεται:

• Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
• Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών - ανεξαρτήτως ειδικότητας - για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Αναλυτικότερα η θεματολογία Προγράμματος:

*Digital Marketing Strategy & branding
*Social Media Strategy
*Digital Content
*SEO

Χώρος Διεξαγωγής: IST COLLEGE / Πειραιώς 72, 18346, Μοσχάτο
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προεγγραφή.

Εισηγητές : Δρ.Γεράσιμος Τζαμαρέλος & Ιωάννης Δρίβας


Θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας; εγγραφείτε τώρα
IT Special Advisor