Μετά την επιτυχία του πρώτου Open-Coffe-StartUp Heraklion  ακολουθεί τι άλλο από το 2ο Open Coffee Heraklion το Σάββατο 6 Μαΐου , σε διαφορετικό Point Of Meeting. Μεταφερόμαστε στο Γάζι σε ένα καινούργιο co- working space, το POM. (map)

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και θα έχετε μισή ώρα στην διάθεση μας, για να γνωριστείτε καλύτερα και να απολαύσετε το καφέ που θα προσφέρει το Crop, πριν ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις. Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 19:30. Ομιλητές που ασχολούνται ενεργά με το επιχειρείν θα μοιραστούν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του επαγγελματική πορεία. Αυτοί είναι:

• Αλέξης Κομσέλης, Director | ALBA Hub for Entrepreneurship & Development (AHEAD)
Θα μας εξηγήσει πώς μπορεί κάποιος που έχει μια ιδέα να την μετατρέψει σε επιχειρηματικό πλάνο. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις και ενέργειες, αλλά και ποια τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να κάνει την πρώτη του επιτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια.

• Νικόλαος Μωραϊτάκης, Information & Communication Manager | Europe Direct Crete
Θα μας μιλήσει για τα εργαλεία δημιουργίας, δικτύωσης αλλά και ενημέρωσης που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανάπτυξη των start-ups. Πως μπορούμε να ενημερωθούμε γι αυτά, αλλά και να επωφεληθούμε.

• Μάνος Μοσχούς, Co- Founder & CTO | AbZorba Games
Θα μας πει για την πορεία της AbZorba Games, αλλά και για τη στρατηγική που ακολούθησε όταν  τους έγινε πρόταση για “exit”. Πώς είναι η επόμενη μέρα μετά την εξαγορά και ποιες είναι οι επιλογές  που υπάρχουν γενικά για μια start- up όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασιστεί η πορεία της.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις ομιλίες; Μείνε συντονισμένος στο event!

Το Open Coffee Heraklion είναι ένα μέρος συνάντησης για ανθρώπους που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που είτε εργάζονται είτε ενδιαφέρονται για το χώρο της τεχνολογίας. Αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν και να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Αν, λοιπόν, έχεις κάποια από τα παραπάνω ενδιαφέροντα και θέλεις να παρευρεθείς μην το σκέφτεσαι! Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, χωρίς κόστος συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion θα βρείτε στο blog   www.opencoffeeheraklion.gr, στη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/opencoffeeher και στο Linkedin www.linkedin.com/company/open-coffee-heraklion.