Η Microsoft κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για τα Windows 10 περίπου πριν από δύο εβδομάδες, αλλά θα αποκλείσει προσωρινά την πρόσβαση στην ενημέρωση για άτομα που δεν την έχουν ακόμη κατεβάσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα blog της εταιρείας αυτής της εβδομάδας.
Το πρόβλημα; Προφανώς δεν έχουν επιλυθεί όλα τα σφάλματα. Οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν συγκεκριμένους τύπους ραδιοφώνων Bluetooth , για παράδειγμα , δεν μπόρεσαν να συνδεθούν με συσκευές Bluetooth μετά από την ενημέρωση.

"Κατά τη διάρκεια του χρόνου που απαιτείται για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος, θέλουμε να περιορίσουμε τον αριθμό των πελατών που εκτίθενται σε αυτό το πρόβλημα", δήλωσε ο John Cable, διευθυντής διαχείρισης της Microsoft, στο blog post.

Ο Cable δεν έδωσε καταληκτική ημερομηνία για την επιδιόρθωση. Αντ 'αυτού, είπε ότι η ανάπτυξη θα συμβεί σε φάσεις, έτσι σφάλματα που αφορούν συγκεκριμένο υλικό μπορεί να διορθωθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Εν τω μεταξύ, όσοι θέλουν και είναι τολμηροί  μπορούν να κατεβάσουν την ενημέρωση με με μη αυτόματο τρόπο. Οι υπόλοιποι που προσπαθούν να ξεφύγουν από μια κόλαση χωρίς Bluetooth μπορούν να ανακτήσουν την ενημέρωση τους .

Πηγή: Microsoft