Το SQL Notebook είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows για την εξερεύνηση και τον χειρισμό των πινακοποιημένων δεδομένων . Τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα SQLite , υποστηρίζοντας τόσο τα τυπικά ερωτήματα SQL όσο και τις συγκεκριμένες εντολές SQL Notebook. Όλα όσα χρειάζεστε για να απαντήσετε σε ερωτήσεις ανάλυσης σχετικά με τα δεδομένα σας, ανεξάρτητα από τη μορφή ή την προέλευσή τους, ενσωματώνονται στο SQL Notebook.

Το SQL Notebook είναι δωρεάν  λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Με το  SQL Notebook μπορείτε να κάνετε απλά και εύκολα εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων σε μορφή αρχεία CSV , JSON και Excel  καθώς και πίνακες Microsoft SQL Server , PostgreSQL και MySQL.

Ακόμα μπορείτε να εκτελέστε γρήγορα ερωτήματα ή γράψτε περίπλοκα σενάρια εισάγοντας εντολές SQL ή δημιουργώντας το δικό σας στον editor της εφαρμογής.



Οι χρήστες με προηγούμενη εμπειρία SQL ή άλλες γλώσσες προγραμματισμού θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο Notebook SQL. Όλα τα κοινά κατασκευαστικά προγράμματα προγραμματισμού από άλλες γλώσσες προγραμματισμού είναι διαθέσιμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της εφαρμογής