Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με την υποστήριξη του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «DIGITAL MARKETING STRATEGY: TIME TO START UP».


Η ημερίδα θα φιλοξενήσει τους κύριους Θεοχαρίδη, Βελλίδη και Ισαακίδη. O κος Μηνάς Θεοχαρίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαφημιστικής Εταιρίας «Minds», και συντονιστής της ημερίδας, θα αναδείξει τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις για τους Έλληνες εν καιρώ οικονομικής κρίσης. O κος Πέτρος Βελλίδης, ιδρυτής της Run Thessaloniki και δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων θα αναλύσει τα συνήθη λάθη, νομικά και μη, στα οποία υποκύπτουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις. O κος Γεράσιμος Ισαακίδης CEO της E-AVENUE θα μιλήσει για την εταιρία του και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων και του mobile marketing.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/5/2017 και ώρα 12:00-14:30, στο Hyatt Regency Thessaloniki, στην Αίθουσα Regency Ballroom.
Πηγή:ΕΛ.Α.Μ