Το Open Coffee κλείνει την δέκατη του σεζόν,αυτή την φορά από την Κρήτη στην  Αθήνα. Αυτή την Παρασκευή, 26 Μαΐου, η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της για startup networking χωρίς γραβάτα!

Open Coffee Startup Athens
Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Μαΐου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο σχετικό facebook event.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.