Όλοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ , NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν κάθε εβδομάδα το Χόλιγουντ παράγει και μια ταινία βασισμένη στη δράση της. Ασχολείται με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και διαθέτει χιλιάδες εκπαιδευμένους πράκτορες.
ILLUMINATI
Κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τα συστήματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο να παρέχει σε τρίτες χώρες άκρως απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας.

Το μότο της υπηρεσίας είναι εδώ και χρόνια :

Defending our nation. Securing the future!
(Υπερασπιζόμαστε το Έθνος μας. Ασφαλίζουμε το μέλλον!)

Κάτι σαν τους ILLUMINATI δηλαδή! Τους «Πεφωτισμένους» ! Είπαμε ILLUMINATI ε;

Γράφοντας τη λέξη ανάποδα, σχηματίζεται η λέξη ITANIMULLI .Αν λοιπόν τώρα, πάτε σε έναν browser και γράψτε τη λέξη illuminati ανάποδα συνοδευόμενη από την επέκταση .com, δηλαδή:

WWW.ITANIMULLI.COM

Θα αισθανθείτε μια τεράστια έκπληξη αφού στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επίσημη ιστοσελίδα της NSA κάτω από την επέκταση .gov (κυβερνητικό)

Νational Security Agency
Και όμως είναι πραγματικότητα, αν πληκτρολογήσετε λέξη Illuminati ανάποδα (itanimulli.com) θα βρεθείτε στην σελίδα της National Security Agency (NSA).

Τι συμβαίνει όμως;Κρύβεται μια παγκόσμια συνωμοσία;

Πρόκειται για μα φάρσα που επινόησε ο John Fenley από την Utah των Η.Π.Α, δεν είναι κανένας μυστικός πράκτορας και δεν πιστεύει στους Illuminati, αγόρασε ένα domain name και έκανε ανακατεύθυνση στην σελίδα της National Security Agency (NSA).

Την λύση του μυστηρίου την έδωσε ο ίδιος ο δημιουργός καθώς απάντησε σε email που δέχτηκε και τον ρωτούσαν για το περίφημο Itanimulli.com.