Το ΕΑΠ Help υλοποίησε και την Άσκηση 2 της 2ης ΓΕ 2015-16 της ΠΛΗ24  με δύο εναλλακτικούς τρόπους. Ο κώδικας είναι βασισμένος στον αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό Java που σημαίνει ότι θα βρείτε μεθόδους έτσι υλοποιημένες ώστε να σας είναι πιο κατανοητό η λειτουργία και η όλη διαδικασία της εκτέλεσης της εφαρμογής. Αποτελεί ένα πρότυπο μελέτης και διαχείρισης των μεθόδων και ιδιοτήτων της Java που θα είναι και απαραίτητο για τις εξετάσεις σας και την περαιτέρω μελέτη σας.

Ο κώδικας είναι σχολιασμένος, έτσι ώστε σε κάθε σχεδόν βήμα να γνωρίζετε το γιατί γίνεται, και να είναι κατανοητό το αναμενόμενο αποτέλεσμα. 

Η υλοποίηση ακολουθεί την την διαδικασία του ερωτήματος και βασίζεται πάνω στην Java χωρίς περιττές και δυσνόητες αναφορές. Σας προσφέρουμε δύο τρόπους υλοποίησης που θα τους βρείτε μέσα στην κλάση   CompanyWorkPermit  και  καλούνται στην main της Company.

Το αρχείο zip με την εφαρμογή θα τον παραλάβετε με μήνυμα στο προσωπικό σας email, αφού ολοκληρώσετε τη λήψη του αρχείου. 

Για να κατεβάσετε το αρχείο της Άσκησης 1 ή της Άσκησης 2 επιλέξτε από το παρακάτω μενού


2hGEPLH24


Αν δεν διαθέτετε paypal, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες  αποστολής της Άσκησης της επιλογής σας.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευχάριστες στιγμές με τους δικού σας ανθρώπους.