Τα νέα 6S iPhone και iPhone 6S Plus είναι τα πιο ισχυρά συστήματα για φορητές παιχνιδο-μηχανές που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Είναι σε θέση να εμφανίζουν πλούσια τις λεπτομέρειες  και ξεπερνούν αυτά που μπορείτε να  βρείτε σε ένα Nintendo 3DS ή PlayStation Vita. Αλλά στο iPhone έλειπε ένα πράγμα που πολλοί παίκτες θα ήθελαν: ένα φυσικό gamepad με κουμπιά και χειριστήρια. Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα θέλατε, το νέο Gamevice για το iPhone είναι αυτό που περιμένατε. 

Το Gamevice είναι σίγουρα το πιο πρακτικό iPhone χειριστήριο παιχνιδιών αφού τα περισσότερα κουμπιά ελέγχου μοιάζουν  με τα τυπικά χειριστήρια του Xbox ή το PlayStation.  Το Gamevice είναι ένα ζευγάρι  άνετες λαβές με ελαστική ζώνη υφάσματος μεταξύ τους. Αυτή η ζώνη επεκτείνεται έτσι ώστε από το iPhone 6 μέγεθος  να μπορεί να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus και 6S Plus, ενώ μπορεί να  αναδιπλώνονται σε ένα μικρό πακέτο (περίπου το μέγεθος μιας γροθιάς) ώστε να  χωρέσει σε μια τσάντα ώμου ή σε ένα πορτοφόλι.


Η Apple αναφέρει ότι σε κάθε παιχνίδι που υποστηρίζει gamepad μπορεί να  λειτουργήσει άψογα όπως το Sonic the Hedgehog ή το Dead Effect και Unkilled καθώς ακόμα στο Grand Theft Auto: San Andreas και Final Fantasy VII.

Από θέμα τιμής όμως τα $ 100 σε λιανική τιμή για ένα Gamevice, φαντάζουν υπερβολικά αλλά αν θέλετε να αγοράσετε ένα  αξιοπρεπές χειριστήριο που λειτουργεί με τα σημερινά iPhone τότε το Gamevice είναι η επιλογή για ατελείωτο gameplay - παιχνίδια τα οποία ως επί το πλείστον λειτουργούν μια χαρά και χωρίς το gamepad. 
Ίσως για μερικούς, και για τον κόσμο της Apple, αυτό το  gamepad να αποτελεί άλλη μια ιδιαίτερη  πολυτέλεια.