Η Microsoft καινοτομεί στην εκπαίδευση για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας μια σειρά από λογισμικά για τα Windows10 και την εφαρμογή τους στην τάξη, τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τα ίδια τα παιδιά.


"Η αποστολή μας είναι η δημιουργία και η προσφορά μιας συναρπαστικής και χωρίς αποκλεισμούς εμπειρίας που εμπνέει τη δια βίου μάθηση, την τόνωση της ανάπτυξης των βασικών δεξιοτήτων και την υποστήριξη εκπαιδευτικών, την καθοδήγηση και την τροφοδότηση του μαθητή", αναφέρει η εταιρεία σε δήλωσή της. 

Η προσπάθεια της Microsoft επικεντρώνεται στο να ενδυναμώσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ώστε να δημιουργήσουν και να μοιραστούν με εντελώς νέους τρόπους, για να διδάξουν και να μάθουν μέσα από την εξερεύνηση, να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες μάθησης, ώστε να μπορούν να κάνουν, το σχεδιασμό, να εφευρίσκουν και να οικοδομήσουν με την βοήθεια της  τεχνολογίας.

Στο αντίστοιχο website της η Microsoft παρέχει την δυνατότητα, την πρόσβαση καθώς και την ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους, ώστε να υπάρξει η μέγιστη αξιοποίηση των λογισμικών της μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αν σκεφτούμε ότι τα περισσότερα λογισμικά είναι δωρεάν, και αξίζει να το επισκεφτείτε είτε είστε εκπαιδευτικός ή γονιός, ή μαθητής.

Για να μεταβείτε στην σελίδα κάντε κλικ εδώ.