H NASA διέκοψε την αναμετάδοση από το ISS στην θέαση του  Βlack Knight
Η ιστορία είναι αρκετά παλιά αρχομένης το 1959 όταν για πρώτη φορά έγινε αισθητή η παρουσία ενός "δορυφόρου" να βρίσκετε σε τροχιά γύρο από την Γη χωρίς ακόμα, καμιά χώρα επισήμως, να έχει προβεί σε κάποια εκτόξευση αφού ακόμα δεν διέθεταν την απαραίτητη τεχνολογία.

Ωστόσο οι φήμες για το παράξενο αυτό αντικείμενο φούντωσαν μέσα στα επόμενα χρόνια όταν φωτογραφήθηκε κατά λάθος και όπως κάθε φορά, η NASA να  κρατά σιγή ιχθύος. Το αντικείμενο πήρε το όνομα Black Knight (Μαύρος Ιππότης) και αποτελεί συχνά πυκνά θέμα συζήτησης στα φόρουμ του ανεξήγητου και στους λάτρεις των UFO's.

Σήμερα όμως η NASA διέκοψε την ζωντανή αναμετάδοση από το ISS στην θέαση του  Βlack Knight. Κατά την παρουσίαση του live streaming και ενώ όλα "έβαιναν καλώς" ο φακός του διαστημικού σταθμού "συνέλαβε" ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο να τον πλησιάζει. Άμεσα η αναμετάδοση διακόπηκε, δίνοντας τροφή στους λάτρεις του είδους .


Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η NASA αφού τον Ιούνιο του 2014 διέκοψε   ξανά την αναμετάδοση του διαστημικού σταθμού σε μια παρόμοια εμφάνιση του Βlack Knight αφήνοντας τους χρήστες του διαδικτύου, όπου το βίντεο έγινε viral, να αναρωτιούνται τι στο καλό ήταν αυτό!

   

IT Special Advisor