Μπορούν, 50 ιστοσελίδες να εξασφαλίσουν την επιτυχία της νέας σας επιχείρησης; Ίσως – με την προϋπόθεση ότι είναι οι σωστές.

Για εσάς τους επιχειρηματίες, ό,τι χρειάζεστε για μεγάλη επιτυχία βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας, και δεν χρειάζεται καν να αφήσετε το γραφείο σας στο σπίτι για να εξασφαλίσετε τη θέση σας ως πραγματικός επιχειρηματίας. Αποθηκεύστε τις 50 αυτές ιστοσελίδες και επισκεφτείτε τις τακτικά για να βελτιώσετε τη θέση της νέας σας επιχείρησης και να γιορτάσετε όλα τα επιτεύγματα-ορόσημα που θα συμβούν φέτος.

Αποθηκεύστε τις 50 αυτές ιστοσελίδες και επισκεφτείτε τις τακτικά για να βελτιώσετε τη θέση της νέας σας επιχείρησης και να γιορτάσετε όλα τα επιτεύγματα-ορόσημα που θα συμβούν φέτος.

1. LinkedIn: Είναι ένα πράγμα να «είσαι» στο LinkedIn και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να το χρησιμοποιείς πραγματικά. Κάνε αυτή την χρονιά αυτή που θα έχεις συνδεθεί περισσότερο, που θα συμμετέχεις σε κοινότητες και θα ασκείς επιρροή. Αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για να αναπτύξεις τις ηγετικές σου προοπτικές και να συνδεθείς με άλλους στη βιομηχανία που δραστηριοποιείσαι.

2. Hipdial.com: Δεν είναι η υπηρεσία τηλεφωνικών συνδιασκέψεων του μπαμπά σου. Είναι σύγχρονη, με μηνύματα όταν χρειάζεται να συνδεθείς, κάθε άλλο παρά ο εφιάλτης της εξυπηρέτησης πελατών μέσω αυτομάτου τηλεφωνητή και χωρίς την χαρακτηριστική και μάλλον εκνευριστική μουσική ανελκυστήρα. Στην ουσία είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις όλες εκείνες τις τηλεφωνικές συνδιασκέψεις που εκκρεμούν.

3. SBA: Αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη κυβερνητική ιστοσελίδα για μικρές επιχειρήσεις Συνδεθείτε με τοπικά παραρτήματα στην περιοχή σας, λάβετε δωρεάν βοήθεια και πόρους για οτιδήποτε από παρουσιάσεις πωλήσεων μέχρι επιχειρηματικά σχέδια και μάθετε ποιοι πόροι είναι διαθέσιμοι μόνο στην περιοχή σας.

4. Healthcare.gov: Τώρα, απαιτείται από ορισμένες νέες επιχειρήσεις να παρέχεται ένα συγκεκριμένο επίπεδο υγειονομικής κάλυψης στους εργαζόμενους (αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της εταιρίας σας). Ωστόσο, η πολιτική υγειονομικής κάλυψης του Ομπάμα (“Obamacare”) αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πολλούς. Ρίξτε μια ματιά στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης για κανονισμούς, επιλογές και συμβουλές.

5. Due.com: Εκτός αν έχετε ένα αφοσιωμένο τμήμα μισθοδοσίας, πιθανόν να κάνετε μόνοι την τιμολόγηση, τους λογαριασμούς οφειλετών και πιστωτών και την παρακολούθησή τους σε αυτό το σημείο – φροντίστε να το κάνετε σωστά με το Due. Είναι μια εύχρηστη ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χωρίς να παραλείψετε κάποιο βήμα.

6. Hostt.com: Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές φιλοξενίας δικτύου εκεί έξω, επομένως πως μπορείτε να εξασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα; Είναι απλό: Επιλέξτε μια υψηλά εξειδικευμένη εμπειρία που θέτει την εξυπηρέτηση των πελατών ως προτεραιότητα. Το Hostt παρέχει δωρεάν πακέτα φιλοξενίας, εύκολη καταχώρηση τομέα και εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή, διότι η ιστοσελίδα σας δεν απαιτεί πόρους μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των τραπεζών.

7. Inc.: Αν είστε επιχειρηματίας, χρειάζεται να ακολουθείτε το μέσο ενημέρωσης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για σας. Το ψηφιακό και έντυπο μέσο αυτό προβάλλει ειδήσεις, μπλογκς και συμβουλές για επιχειρηματίες ακριβώς σαν εσάς (και από επιχειρηματίες που θέλετε να μιμηθείτε).

8. Infographics.space:
Γνωρίζετε ότι ο κόσμος προτιμά εικόνες παρά κείμενα, αλλά μόνο μια επαγγελματικά σχεδιασμένη γραφική αναπαράσταση θα κάνει τη δουλειά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την ιστοσελίδα για εξειδικευμένες γραφικές αναπαραστάσεις που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας και το προσωπικό σας στυλ.

9. Yogis Anonymous: Το γιόγκα είναι ένας φανταστικός τρόπος αποφόρτωσης από το άγχος, βοηθά στην συγκέντρωση και αποτελεί συμπλήρωμα για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που υπάρχουν. Αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε το χρόνο ή το χρήμα για να πάτε σε σχολή; Η ιστοσελίδα αυτή προβάλλει συνεχώς νέα μαθήματα ζωντανά βάσει επιπέδων και ωρών που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι ή από όπου αλλού θέλετε.

10. Venmo:
Δε θέλετε να ασχολείστε με την αποστολή επιταγών ή με τα ενοχλητικά τέλη του PayPal; Το Venmo είναι μια γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να αποστέλλετε και να λαμβάνετε χρήματα χωρίς καθόλου τέλη. Είναι ασφαλές, σίγουρα και πραγματικά εύκολο στην χρήση.

11. Etsy: Δεν είναι μόνο για μανούλες που αρέσκονται σε κατασκευές και όσους πλησιάζει ο γάμος τους. Θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστείτε μια χειροποίητη πρόσκληση, ένα έπιπλο για το γραφείο ή κάποιο άλλο αξεσουάρ γραφείου και ένα αντικείμενο από το κατάστημα της αλυσίδας της περιοχής σας απλά δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά. Το Etsy σφύζει από δημιουργικούς επιχειρηματίες που ανυπομονούν να δημιουργήσουν κάτι εξατομικευμένο μόνο για σας.

12. Uber: Αν πραγματικά θέλετε να κυκλοφορείτε με στυλ, με τους δικούς σας όρους και να συναντάτε ντόπιους όταν ταξιδεύετε για δουλειά, χρησιμοποιείστε το Uber αντί ταξί. Δεν ζουν όλοι οι επιχειρηματίες σε πόλεις που είναι αυτό εφικτό, για αυτό το λόγο πρέπει να επωφελείστε από την ευκαιρία όταν παρουσιάζεται.

13. Kickstarter: Δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα αυτή, αλλά η δοκιμή του crowdfunding (χρηματοδότηση από το πλήθος) ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε στο επιχειρηματικό σας ταξίδι, μπορεί να σας δώσει ώθηση. Είτε είναι για κάποιο συγκεκριμένο έργο, αναβάθμιση ή κεφάλαιο, θα λάβετε επίσης εποικοδομητική κριτική από επενδυτές και πραγματικούς πελάτες.

14. The Stevie Awards: Ένα από τα πιο γνωστά προγράμματα βραβείων επιχειρηματικότητας στον κόσμο, απονέμει πληθώρα εξειδικευμένων βραβείων όπως η Νεοφυής Επιχείρηση της Χρονιάς. Μπορεί να βοηθήσει στην απήχηση της εταιρίας σας, τις διασυνδέσεις και τις δημόσιες σχέσεις και προσδίδει κάποια επιβεβαίωση σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο – τους επιχειρηματίες.

15. Airbnb: Σίγουρα έχετε ακούσει για αυτό και ίσως να το έχετε χρησιμοποιήσει κιόλας. Ωστόσο, ασκείται πίεση να γίνουν πιο φιλικά για τους επιχειρηματίες τα μέρη Airbnb. Φιλτράρετε για το Wi-Fi και την τοποθεσία και επικοινωνήστε με επιχειρηματίες της περιοχής πριν φτάσετε. Τα ξενοδοχεία είναι μια χαρά (όπου υπάρχει και η σαγήνη του γυμναστηρίου), αλλά η διαμονή στην φωλίτσα κάποιου που είναι στο ίδιο πεδίο με εσένα δεν συγκρίνεται.

16. WordPress: Είναι μια από τις πολλές πλατφόρμες εύκολων στη δημιουργία μπλόγκ/ιστοσελίδων, αλλά αναμφίβολα η πιο γνωστή. Αν δεν είναι εντός προϋπολογισμού να προσλάβετε ένα σχεδιαστή δικτύου στην παρούσα φάση, κάντε το μονοί σας και διαθέστε αυτά τα χρήματα για την βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO) ή για να κάνετε το διαδικτυακό σας χώρο φιλικό για κινητές συσκευές. Πολλά από τα δωρεάν θέματα είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλα ακόμα και για μεγάλες επιχειρήσεις.

17. Yelp: Αποτελεί την κλασική πλατφόρμα κριτικών, με τη διαφορά ότι τώρα την βλέπετε από διαφορετική οπτική. Μήπως γράφονται κριτικές για εσάς, την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας; Απαντάτε κατά τρόπο επαγγελματικό και διευθετείτε οποιαδήποτε θέματα γρήγορα και δημόσια; Είναι ώρα για τη διαχείριση της φήμης σας, ξεκινώντας από τις μεγάλες σελίδες.

18. Google: Ναι, απέτυχε να ξεπεράσει το Facebook σε θέμα δημοτικότητας των κοινωνικών μέσων, αλλά είναι ακόμα ένας εξαιρετικός και γρήγορος τρόπος βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης σε τοπικό επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι ενημερωμένες και ότι η Google παρέχει πληροφορίες τοποθεσίας των επισκεπτών για σκοπούς ενίσχυσης της βελτιστοποίησης.

19. Tradeaway: Το παζάρι είναι ο παλαιότερος τρόπος ανταλλαγής και μπορεί ακόμα να αποδώσει. Ίσως χρειάζεστε υπηρεσίες γραφιστικής και κάποιος γραφίστας στη σελίδα αυτή χρειάζεται κάτι από εσάς, είτε αυτό είναι επεξεργασία βίντεο είτε διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να καταλήξετε σε μια δίκαιη ανταλλαγή και να κερδίσετε και οι δυο κάτι χωρίς τη μεσολάβηση χρημάτων.

20. Reputation.com: Ακριβώς όπως ακούγεται, η πολύ γνωστή αυτή εταιρία φροντίζει τη φήμη της επιχείρησης σας (στο διαδίκτυο ή εκτός) για σας. Μπορεί να θεωρείτε ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε δράμα τη δεδομένη στιγμή, αλλά σίγουρα δε θέλετε να περιμένετε να έρθει η καταστροφή. Φροντίστε τη φήμη σας και θα σας φροντίσει και αυτή με τη σειρά της.

21. Square: Για πολλές νέες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, υπάρχει η ανάγκη να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας κάρτες – σκεφτείτε θεραπείες μασάζ, κινητά ινστιτούτα περιποίησης νυχιών και πλανόδιοι πωλητές φαγητού. Το Square αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα μέσα χρέωσης καρτών από οποιοδήποτε σημείο, και τόσο η ιστοσελίδα όσο και η εφαρμογή είναι εύκολα στη χρήση.

22. Google Alerts: Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ή γραπτού μηνύματος όταν εμφανίζονται στο διαδίκτυο λέξεις κλειδιά ή φράσεις. Μπορείτε να προσθέσετε την επωνυμία της επιχείρησής σας, το όνομά σας, λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με την βιομηχανία σας και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε – ακολούθως προσαρμόστε το πόσο συχνά θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Είναι Διαχείριση Φήμης 101.

23. Craigslist: Σε αυτό το σημείο, το CL αποτελεί παλιά αλλά καλή επιλογή. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να βρει κανείς εθελοντές, εργατικό δυναμικό, μεταχειρισμένο εξοπλισμό γραφείου και ό,τι άλλο χρειάζεται μια νέα επιχείρηση. Τα εξειδικευμένα γραφεία εργασίας είναι καλά αλλά τίποτα δεν ξεπερνά το CL σε επίπεδο ποσότητας επιλογών.

24. Idealist.org: Η ενίσχυση της φιλανθρωπικής πτυχής της επιχείρησής σας αποτελεί σοφή κίνηση. Όταν χρειαστείτε εθελοντές, θα θέλετε να έχουν το ίδιο όραμα και στόχους με εσάς. Το Idealist είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται ορθά συνδέοντας εθελοντές με ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

25. Khan Academy: Εδώ θα βρείτε χιλιάδες βραβευμένα βίντεο που αφορούν στα χρηματοοικονομικά (και στη φυσική αλλά αυτά είναι μόνο για ορισμένες εξειδικευμένες βιομηχανίες). Είναι ένας εύκολος, ευχάριστος και βολικός τρόπος εκμάθησης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για πιστωτικές μονάδες πανεπιστημίου και δύσκολα στη συμμετοχή διαδικτυακά μαθήματα.

26. Codeacademy:
Η κωδικοποίηση αποτελεί βασική δεξιότητα που χρειάζεται να έχετε για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας (τουλάχιστον μέχρι η επιχείρησή σας γίνει αρκετά προσοδοφόρα ώστε να προσλάβετε ένα επαγγελματία για να το κάνει). Μάθετε να κωδικοποιείτε εύκολα και γρήγορα σε αυτή την ιστοσελίδα, όσο επιφυλακτικοί και να είστε.

27. YouTube: Δεν πρόκειται πια μόνο για βίντεο με γάτες. Οι εικόνες και τα σύντομα βίντεο προτιμούνται ολοένα και περισσότερο παρά το περιεχόμενο σε μορφή κειμένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SEO στο YouTube και να αποκτήσετε απήχηση σε νέα είδη κοινών που θα προτιμούσαν να δουν το βίντεο της επιχείρησής σας παρά να διαβάσουν μια ανάρτηση σε μπλογκ.

28. Schwab Banking: Γιατί την Charles Schwab αντί άλλων τραπεζών; Παρέχει ένα από τους λίγους εντελώς δωρεάν λογαριασμούς όψεως με μηδενικά τέλη για συναλλαγές εξωτερικού. Ελέγξτε κατά πόσο η τωρινή σας τράπεζα παρέχει κάτι παρόμοιο και αν όχι δοκιμάστε την Schwab. Η μόνη παγίδα είναι ότι πρέπει να κάνετε εγγραφή για ένα λογαριασμό διαμεσολάβησης, αλλά μπορείτε να τον διατηρήσετε με μηδενικό υπόλοιπο ενώ δεν υπάρχουν τέλη ούτε για αυτό το λογαριασμό.

29. Kayak:
Ως επιχειρηματίας, θα ταξιδεύετε περισσότερο και όχι μόνο γιατί τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν φορολογική απαλλαγή. Θα χρειαστείτε όσες περισσότερες επιλογές γίνεται και τις πιο συμφέρουσες λύσεις, γι’αυτό ξεκινήστε με μια αναζήτηση στο Kayak. Έχετε το ελεύθερο να συγκρίνετε, αλλά θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι το Kayak έχεις τις καλύτερες τιμές.

30. Freshbooks: Αν επιθυμείτε εύκολη τιμολόγηση και πληρωμές με ελάχιστα τέλη, το Freshbooks αποτελεί ασφαλή επιλογή. Αν οι πελάτες σας προτιμούν να πληρώνουν μέσω PayPal, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν με το Freshbooks αλλά πρέπει να πληρώνετε 50 σεντ αντί του συνηθισμένου πολύ υψηλότερου ποσοστού. Επιπλέον, είναι ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τα τιμολόγιά σας.

31. Basecamp: Αν έχετε εργαζόμενους και εξωτερικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, απαιτείται μια κεντρική τοποθεσία όπου υπάρχει η δυνατότητα να ανταλλάζουν αρχεία, να επικοινωνούν και να παραμένουν οργανωμένοι. Το Basecamp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν συνηθίσει αυτή την πλατφόρμα – κάνοντας την μετάβαση εύκολη.

32. Dropbox: Οι υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud storage) αποτελούν αναγκαιότητα για κάθε νέα επιχείρηση χωρίς κεντρικά γραφεία, και για πολλούς ακόμα που όντως έχουν κάποιο συμβατικό χώρο στέγασης της επιχείρησής τους. Το Dropbox είναι δωρεάν και εύκολο στην χρήση, και πολλοί είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτό. Επεξεργαστείτε, κοινοποιήστε, ανεβάστε και κατεβάστε αρχεία από οπουδήποτε στον κόσμο, φτάνει να έχετε σύνδεση Wi-Fi.

33. U.S. Department of Labor:
Αν προσλάβετε μόνιμους εργαζόμενους, θα πρέπει να είναι καλυμμένοι από ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένου, η διαχείριση του οποίου εξαρτάται από εσάς. Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ παρέχει καθοδήγηση από πολιτεία σε πολιτεία. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και η επιχείρησή σας είστε καλυμμένοι προτού προσλάβετε κάποιον.

34. Better Business Bureau: Το ΒΒΒ παραμένει η αρχή που αποφασίζει ποιες επιχειρήσεις είναι επαρκώς ικανοποιητικές και ποιες είναι υπό του μετρίου. Αν καταλήξετε να έχετε κάποιο παράπονο καταχωρημένο εις βάρος σας στο ΒΒΒ, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να διαγραφεί. Φροντίστε την επιχείρησή σας και ελέγχετε τον ανταγωνισμό, ελέγχοντας τακτικά την επίσημη σελίδα του ΒΒΒ.

35. AudienceBloom.com: Οι περισσότερες νεοφυείς επιχειρήσεις δεν έχουν τα χρήματα ή τους πόρους για να προσλάβουν επαγγελματίες συγγραφείς, ειδικούς στην βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και ομάδες μάρκετινγκ σε επίπεδο πλήρους απασχόλησης. Γιατί να μην κάνετε ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες; Η σελίδα αυτή έχει ότι χρειάζεστε για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με επαγγελματισμό και να σκαρφαλώσετε στις βαθμολογίες των μηχανών αναζήτησης.

36. Reddit: Συγκρατείστε την επίκριση για μια στιγμή. Συχνά, μια γρήγορη έρευνα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε από αμερόληπτα τρίτα μέρη για να αποφασίσετε κατά πόσο πρέπει να προχωρήσετε με μια ιδέα ή όχι. Και αν χρειάζεστε ανωνυμία και γρήγορη ανταπόκριση; Όλα αυτά γίνονται στο Reddit. Μπορεί να μην θέλετε να ρωτήσετε τους ακολούθους σας στα κοινωνικά μέσα κάποια ευαίσθητα πράγματα, αλλά μπορείτε να το κάνετε εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

37. The Huffington Post: Θεωρείται μια από τις καλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες μπλογκ ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα αυθεντικό μέσο ενημέρωσης. Το καλύτερο; Συνεχώς καλωσορίζει επισκέπτες μπλόγκερς. Η συγγραφή και ανάρτηση μπλογκ με τον τρόπο αυτό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κερδίσετε έκθεση και δημοσιογραφικές αναφορές που συνδέονται με την εταιρία σας.

38. Habitat for Humanity Restore: Το Habitat for Humanity αφορά πολύ περισσότερα από το κτίσιμο σπιτιών. Προβάλλονται επίσης Αποκαταστάσεις σε πολλές πόλεις, όπου μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε έπιπλα και σχετικά αντικείμενα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξοπλίσετε το γραφείο σας με χαμηλό κόστος ενώ ταυτόχρονα ενισχύετε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

39. Verbatim Solutions: Σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλανήτη, χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι οι συναλλαγές σας είναι σαφείς. Βασιστείτε σε εγκεκριμένους ειδικούς που είναι επίσης ειδικοί σε μια κουλτούρα όταν συντάσσετε μια επιστολή για την επαφή σας στην Κίνα ή όταν αποστέλλετε αρχεία σε πιθανό επενδυτή στην Ινδία.

40. AICPA: Ως νέα επιχείρηση, δεν μπορείτε πια να διαχειρίζεστε μόνοι σας τις φορολογικές σας δηλώσεις ή να περιμένετε από τον λογιστή σας που κάνει εμφάνιση κάθε Απρίλιο. Χρειάζεστε ένα πραγματικό ορκωτό λογιστή που μπορεί να βοηθήσει να επωφεληθείτε πλήρως από τα έσοδά σας. Το AICPA παρέχει ένα κατάλογο με προσοντούχους ορκωτούς λογιστές στην περιοχή σας ούτως ώστε να ξεκινήσετε να κτίζετε μια σχέση.

41. Happify: Η χαρά δεν έρχεται πάντα εύκολα ή αβίαστα, αλλά είναι απαραίτητη – ειδικά για αγχωμένους επιχειρηματίες. Η σελίδα αυτή προσφέρει μια σειρά δωρεάν παιχνιδιών, τεστ και σύντομων δραστηριοτήτων που αποδεδειγμένα αυξάνουν την χαρά. Παραγωγικοί ιδρυτές είναι οι χαρούμενοι ιδρυτές.

42. Spark People:
Το άγχος και η έλλειψη χρόνου μπορούν να οδηγήσουν σε ένα ατημέλητο τρόπο ζωής. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε το σώμα και την επιχείρησή σας με αυτή τη σελίδα και εφαρμογή. Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε θερμίδες, να καταχωρίσετε δραστηριότητες και να συμμετέχετε σε μια κοινότητα για επιπλέον υποστήριξη αν χρειαστεί.

43. Bureau of Labor Statistics΄: Είτε ετοιμάζεστε να προσλάβετε ένα νέο υπάλληλο, είτε σκέφτεστε να επεκταθείτε σε κάποιο άλλο πεδίο, ή απλά επιθυμείτε να γνωρίζετε σε ποιο σημείο βρίσκετε η βιομηχανία σας, το BLS διατηρεί ολοκληρωμένα και πλήρως ενημερωμένα αρχεία με δεδομένα για την κατάσταση διαφορετικών περιγραφών εργασίας σε όλη τη χώρα.

44. StartupGrind: Βρίσκεστε στα χαρακώματα και διψάτε να μάθετε για ανθρώπους που βιώσαν το ίδιο, επιβίωσαν και αφηγούνται τις ιστορίες τους. Το StartupGrind είναι μια παγκόσμια κοινότητα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες (ή απλά να παρακολουθείτε τα καθημερινά τους μπλογκ για έμπνευση).

45. IRS: Το IRS συνεχώς αλλάζει και ενημερώνει πιστώσεις, απαλλαγές φόρων και άλλες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά κάθε τρίμηνο. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραλείψει κάτι (ο ορκωτός σας λογιστής μπορεί να βοηθήσει με αυτό) ελέγχοντας περιστασιακά τη σελίδα του IRS.

46. Sahaj Yoga Meditation: Θεωρείτε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για διαλογισμό; Δεν είναι τόσο χρονοβόρο όσο πιστεύετε, ειδικά όταν υπάρχουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα διαλογισμού και μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο που σας ταιριάζει. Ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτό τον τρόπο, τελειώστε την ή κάντε ένα ενδιάμεσο διάλειμμα ή όλα τα πιο πάνω. Ισορροπήστε και επικεντρώστε το μυαλό σας και η δουλειά θα ακολουθήσει.

47. Fitbit: Οποιοδήποτε υψηλής ποιότητας έξυπνο ρολόι άσκησης θα κάνει δουλειά, αλλά το Fitbit λαμβάνει θετική αντιμετώπιση από τον Τύπο χάρη στα εύχρηστα μοντέλα του. Παρακολουθήστε τα βήματά σας, στοχεύστε στα 10,000 ημερησίως και ελέγξτε την πίεσή σας κατά τη διάρκεια πολυάσχολων συναντήσεων. Με την υγεία σας στο μανίκι (κυριολεκτικά), ποτέ δεν ήταν ευκολότερο.

48. Beddit: Δεν έχει να κάνει μόνο με την ποσότητα του ύπνου σας, αλλά και με την ποιότητα η οποία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Το Beddit σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας χωρίς αισθητήρες που πρέπει να φορεθούν, ώστε να μπορείτε μετά να ακολουθήσετε του κανόνες του Εθνικού Ιδρύματος Ύπνου για καλύτερη υγιεινή ύπνου και να απολαύσετε βελτιωμένη απόδοση 24/7.

49. Amazon Publishing: Θέλετε να αποκτήσετε αυτόματα το κύρος ενός ειδικού στη βιομηχανία σας; Γράψτε ένα βιβλίο! Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με τον παραδοσιακό εκδότη ή να κάνετε αυτό-έκδοση στο Amazon όπως πολλοί άλλοι επιτυχημένοι συγγραφείς. Είναι γρήγορο, εύκολο και δεν φέρει πια το στίγμα της αυτό-έκδοσης.

50. Powells: Παρόλο που τα e-books κερδίζουν έδαφος, τα παραδοσιακά βιβλία δεν έχουν να πάνε πουθενά. Ετοιμάστε μια λίστα με τα βιβλία για επιχειρήσεις που πρέπει να διαβάσετε και κάντε το αργά και σταθερά. Ψωνίστε διαδικτυακά στο Powells, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο στον κόσμο, για προσφορές σε μεταχειρισμένα βιβλία και βαθμούς για καλό κάρμα αφού ενισχύετε ένα ανεξάρτητο πωλητή.

50+1.Impossible.Works: Άνθρωποι που κάνουν τις ιδέες τους πράξη, που προσπαθούν, επιτυγχάνουν και κάνποιες φορές αποτυγχάνουν. Επιχειρήσεις και startups που αποτελούν έμπνευση. Αυτούς τους ανθρώπους προβάλλει το site και σε αυτό το site θέλετε να παρουσιαστείτε!

Σε ποιες σελίδες στηρίζεστε για να σας βελτιώσουν ως επιχειρηματία, εξυπνότερα, γρηγορότερα και πιο χαρούμενα; Οι «καλύτερες» σελίδες είναι αυτές από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο. Μοιραστείτε την αγάπη, κοινοποιήστε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και δοκιμάστε μερικές καινούριες.
Πηγή:impossible.works
IT Special Advisor