Κάθε χρόνο στην τεχνολογική έκθεση  CES, η Razer παρουσιάζει πρωτοποριακά και πρωτότυπα PC ή laptop. Η εφευρετική tech εταιρεία ήταν κάποτε η πιο γνωστή για το σκληρό πυρήνα αξεσουάρ παιχνιδιών, όπως ποντίκια και πληκτρολόγια, αλλά έχει γρήγορα γίνει ηγέτης στην κατηγορία φορητών υπολογιστών με τα υπέρλεπτα συστήματα της. 

Αυτή την φορά παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο Valerie, ένα laptop των 17 ιντσών τολμηρά παχύ, αφού συνοδεύεται από άλλες δύο οθόνες των 17 ιντσών η κάθε μία κρυμμένες στο εσωτερικό του καπακιού.  Η Razer λέει ότι αυτό είναι "το πρώτο φορητό laptop του κόσμου με τρεις ενσωματωμένες οθόνες"αφού ασφαλίζουν στη θέση τους χωρίς να χρειάζεται προσαρμογή ή επέμβαση των χρηστών. 

Ο φορητός υπολογιστής Valerie, έχει μια GTX 1080 κάρτα γραφικών Nvidia GeForce, η οποία είναι η τρέχουσα στην κορυφή της γραμμής για φορητούς υπολογιστές, και κάθε μία από τις τρεις οθόνες χρησιμοποιεί την τεχνολογία G-sync Nvidia, η οποία ταιριάζει με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και την έξοδο του υλικού γραφικών.

Ενώ έχουμε συνηθίσει σε νέες φορητούς υπολογιστές που είναι 3 κιλά ή λιγότερο, και τόσο λεπτούς όσο 10 χιλιοστά, αυτό το Valerie πηγαίνει σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Το Valerie είναι 1,5 ίντσες παχύ και ζυγίζει περίπου 12 κιλά, σύμφωνα με τη Razer. Δεδομένου ότι αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι κατά μια έννοια, δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για ποια είναι η τιμή του ή τη διαθεσιμότητα, οπότε μην περιμένετε να το βρείτε προς πώληση σύντομα.



IT Special Advisor