Global Event for Digital Business 2017 Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας ξεκινά
Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας ξεκινά, στο Ανόβερο της Γερμανίας  από 20-24 Μαρτίου, και αφορά ένα παγκόσμιο γεγονός για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων. Το  Global Event for Digital Business 2017 ( CeBIT 2017) αποτελεί την ευκαιρία σε πολλές startups εταιρείες να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, καθώς και σε εταιρείες, με πρωτοκαθεδρία στην τεχνολογία, να επιδείξουν  νέα προϊόντα.

Στη CeBIT 2017 το βάρος της έκθεσης θα επικεντρωθεί σε 7 τομείς που αποτελούν το μέλλον της ανάπτυξης της τεχνολογίας ξεκινώντας από :
1) Artificial Intelligence(Τεχνητή Νοημοσύνη)
2) Cloud Computing(Ψηφιακά Συστήματα και Δίκτυα στο Cloud)
3) Cyber Security(Ψηφιακή Ασφάλεια)
4) Drones και ρομποτική
5) Internet of Things(Ίντερνετ των Πραγμάτων)
6) Virtual Reality (Εικονική Πραγματικότητα)
7) 5G network (Δίκτυα 5G)
με συμμετοχή 3.300 εκθέτες από 70 χώρες, από τις οποίες 350 startup εταιρίες, παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πάνω από 200.000 επισκέπτες.

Η Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση CeBIT 2017, προβλέπεται δυναμική.
Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν δώδεκα (12) ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες:
1. Communication & Information Technologies Experts Α.Ε. - δ.τ. CITE
2.  Lamda Hellix S.A.
3. DAEM S.A.
4.  SOFTOMOTIVE Ε.Π.Ε
5.  MALLFOX GREECE P.C
6. Terracom Informatics Ltd
7. UBITECH Ltd.
8. Σύγχρονη Εταιρεία Πληροφορικής ΕΠΕ, CGSoft Ltd
9.  Sigmasoft
10. ΜΑΤΕL S.A. MATTHAIOU BROS
11. comBOX SD WAN Services
12. Yodiwo SA

Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press and media activities καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν σημαντική για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους «παίκτες» του κλάδου.
Θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας; εγγραφείτε τώρα
IT Special Advisor