https://eaphelp.blogspot.gr/2017/03/theunseen-The-Science-into-Materials.html
"The Science into Materials", είναι η έκφραση όταν θέλει να περιγράψει κανείς την καινοτομία, σε οποιαδήποτε χώρο και αν ανήκει η ιδέα. Αυτή την έκφραση κάνει πραγματικότητα η THEUNSEEN μια καινοτόμα επιχείρηση στο χώρο της μόδας αναμιγνύοντας την κλασσική χημεία με τα υλικά.

Η εταιρία με έδρα της το Λονδίνο, απαρτίζεται από χημικούς και σχεδιαστές, δημιουργεί προϊόντα που βασίζονται στην καθημερινότητα ενώ αναπτύσσει παράλληλα ειδικές οπτικές τεχνοτροπίες που βασίζονται στην εικονική αλλαγή του χρώματος. 

Ξεκινώντας ως μια μικρή "ιδέα" από μια ομάδα μεταπτυχιακών χημικών, αυτή η startup επιχείρηση, κατάφερε  το να εκθέτει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, από το Royal Academy of Arts στη Βασιλική Ακαδημία Μηχανικών, της Αγγλίας και το Selfridges έως το Cooper Hewitt στην Νέα Υόρκη. 

Τελευταίο της tech δημιούργημα, η χρωστική βαφή μαλλιών FIRE που ανταποκρίνεται σε σας και το περιβάλλον σας, αλλάζοντας χρώμα ανάλογα με τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και του αέρα, ενώ είναι διαθέσιμη σε πολλαπλές σειρές χρωμάτων  από έντονο κόκκινο έως ανεπαίσθητες παστέλ αποχρώσεις.


Η εταιρεία THEUNSEEN εκτός από την αναγνώρισή της ως εμπορικό σήμα στον κόσμο της καινοτομίας της Τέχνης της Επιστήμης και της Μόδας λειτουργεί  ως κατά παραγγελία σύμβουλος καινοτομίας στην παγκόσμια  βιομηχανία  διεθνώς.
Θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας; εγγραφείτε τώρα
IT Special Advisor