Get in the Ring StartingUP Athens 21 Μαρτίου 2018

To Get in the Ring είναι ο πιο δυναμικός διαγωνισμός startups.

Στην Αθήνα διοργανώνεται από την Orama Group σε συνεργασία με το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Aνάπτυξης και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (ΕΣΥΝΕ ΑΠΠ) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στις  21 Μαρτίου 2018 στο νέο Σεράφειο (Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς) θα διαγωνιστούν οι 20 καλύτερες ελληνικές startups ώστε να προκύψουν οι 4 με την υψηλότερη βαθμολογία που θα διαγωνιστούν μπροστά στο κοινό και τους κριτές («judges»).

Οι 20 θα διαγωνιστούν μακριά από το κοινό και θα αξιολογηθούν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας.

Οι 4  με την υψηλότερη βαθμολογία, θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο αντίπαλα ζεύγη, τα οποία θα «μονομαχήσουν» δημόσια στο ring!

Μετά τις δύο «μονομαχίες» θα οριστεί το τελικό ζεύγος, απ΄ όπου θα βγει ο τελικός νικητής που θα πάει στον Παγκόσμιο Τελικό.

Η ώρα προσέλευσης ξεκινάει από τις 4μμ και είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της Orama Group