Τέλος σε πρακτικές Black Hat SEO βάζει το Twitter  κινούμενο σε παρόμοιους δρόμους όπως και το Facebook.

Τέλος σε πρακτικές black hat seo βάζει το Twitter.

Το Twitter σε πρόσφατη ανακοίνωση των Developer Blog  ξεκινά μια ακόμα προσπάθεια να μηδενίσει τους fake λογαριασμούς από ιστοσελίδες που μέλημά τους ήταν η προώθηση του περιεχομένου τους μέσα από αναδημοσιεύσεις του ίδιου ή παραπλήσιου περιεχομένου με το πρωτότυπο.

Συγκεκριμένα, μια από τις τεχνικές black hat seo για την προώθηση περιεχομένου είναι η δημιουργία εκατοντάδων ψεύτικων λογαριασμών οι οποίοι αναδημοσιεύουν το περιεχόμενο μιας σελίδας με σκοπό την προώθησή της ώστε να αποκτήσει περισσότερη επισκεψιμότητα και page rank στις μηχανές αναζήτησης.

Αν διαθέτετε ιστοσελίδα ή blog τότε θα σας ήταν χρήσιμο να μάθετε Πως να αποφύγετε τις 4 πιο κοινές τεχνικές Black Hat SEO

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο εταιρείες πληρώνουν υπέρογκα ποσά, σε λογισμικά που έχουν την δυνατότητα να αλλοιώνουν μερικώς το περιεχόμενο ώστε να μην γίνονται εύκολα αντιληπτές για αυτή την απάτη, ξεγελώντας τις μηχανές αναζήτησης και κυρίως την Google, που καταδικάζει αυστηρά τέτοιου είδους τακτικές.

Τα social media είναι το πιο δυνατό όπλο για δωρεάν marketing, για αυτό σας προσφέρουμε δωρεάν 5 τακτικές για ένα πετυχημένο Social-Media-Marketing  

Παρόμοια μοίρα με τις αναδημοσιεύσεις, θα έχουν και οι τακτικές των μαζικών Likes και Retweets, ή follows που πραγματοποιούν εταιρείες προς όφελος του περιεχομένου τους.

Μέσα λοιπόν από την ανακοίνωση του το Twitter προτρέπει τους χρήστες του να ακολουθήσουν τους νέους κανόνες, που εστιάζουν σε τρία βασικά στοιχεία:

1) Μην (και μην επιτρέπετε στους χρήστες σας) να δημοσιεύουν ταυτόχρονα ταυτόσημο ή ουσιαστικά παρόμοιο περιεχόμενο σε πολλούς λογαριασμούς.

2) Μην (και μην επιτρέπετε στους χρήστες σας) να εκτελούν ταυτόχρονα ενέργειες όπως τα Likes, Retweets ή από πολλούς λογαριασμούς.

3) Η χρήση οποιασδήποτε μορφής αυτοματοποίησης (συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού) για την ανάρτηση πανομοιότυπου ή ουσιαστικά παρόμοιου περιεχομένου ή για την εκτέλεση ενεργειών όπως Likes ή Retweets σε πολλούς λογαριασμούς που έχουν εξουσιοδοτήσει την εφαρμογή σας (ανεξάρτητα από το αν έχετε δημιουργήσει ή ελέγχετε απευθείας αυτούς τους λογαριασμούς) πλέον δεν επιτρέπεται.

Ακόμα οι χρήστες του TweetDeck δεν θα μπορούν πλέον να επιλέγουν πολλούς λογαριασμούς μέσω των οποίων θα εκτελέσουν μια ενέργεια, όπως Tweeting, Retweeting, liking ή follow.