Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακοί – μεταπτυχιακοί - υποψήφιοι διδάκτορες) να εκδηλώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη δράση Πρακτικής Άσκησης ERASMUS+ A.E. 2017- 2018.


Στο πλαίσιο της ως άνω δράσης δίδεται η δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σε φορείς (π.χ. επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ερευνητικά κέντρα, συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα, διπλωματικές αποστολές κ.τ.λ.) που εδρεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Ελλάδας, αλλά και της χώρας διαμονής του αιτούμενου - σε περίπτωση που αυτός κατοικεί στο εξωτερικό).
Η εν λόγω συμπληρωματική προκήρυξη αφορά σε τέσσερεις (4) θέσεις πρακτικής άσκησης για δύο (2) μήνες – με μετακίνηση αποκλειστικά εντός του διαστήματος από τέλη Ιουλίου έως και τέλη Σεπτεμβρίου 2018. 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμβουλευτούν τις σχετικές πληροφορίες (http://erasmusplus.eap.gr/index.php/κινητικότηταerasmus/κινητικότητα-για-πρακτική) και αποστείλουν την αίτηση ενδιαφέροντος μέσω της online πλατφόρμας http://erasmusplus.eap.gr/registration_praktiki.php
Η περίοδος υποβολής θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 τα μεσάνυχτα. Αιτήσεις που δεν θα είναι πλήρεις ή/και δεν θα κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη λήξη της ως άνω προθεσμίας, δεν θα εξεταστούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2610.367.794ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
Διαβάστε ακόμα
ΕΑΠ και ERASMUS+ Οδηγός Επιβίωσης