Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, όπως και τα περισσότερα ιδρύματα δίνουν την δυνατότητα στους φοιτητές και καθηγητές τους να έχουν δωρεάν πρόσβαση στα προϊόντα της Microsoft και ιδίως στη πιο διαδεδομένη σουίτα γραφείου του Ελληνικού Office.

3 τρόποι να αποκτήσετε δωρεάν Ελληνικά Office  στο ΕΑΠ

Ωστόσο η διάρκεια "ζωής" της εφαρμογής εξαρτάται από την συνδρομή του πανεπιστημίου και την δημιουργία λογαριασμού για την διαδικασία εγγραφής του φοιτητή σε αυτή, ή στην καλύτερη περίπτωση, από την ενεργή διάρκεια σπουδών του φοιτητή.

 Αν θέλετε να αποκτήσετε το Office365 μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας  Office365 με το φοιτητικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Άλλωστε στην σελίδα του Office, αναφέρει ότι το Office365 αποτελεί μια συνδρομητική υπηρεσία παροχής των προγραμμάτων του Office ,όπως   Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access (το Publisher και η Access είναι διαθέσιμα μόνο σε PC). ενώ επιπρόσθετα  λαμβάνετε υπηρεσίες, όπως χώρο αποθήκευσης online στο OneDrive, λεπτά κλήσεων στο Skype για οικιακή χρήση, καθώς και προηγμένη ασφάλεια του Outlook.com.


Αν δεν είστε πλέον φοιτητής και θέλετε  για προσωπική χρήση τότε θα είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε το ελάχιστο 69€/έτος για το  Office365 ή 149€  εφάπαξ για εγκατάσταση του Office 2016 ή 2019 στον υπολογιστή σας αλλά και αυτό περιορισμένης έκτασης, χωρίς δηλαδή όλες τις εφαρμογές της σουίτας γραφείου.

Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι αν δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό στο OneDrive, τότε το Office(Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook κτλ.) και άλλα προϊόντα της Microsoft, σας έρχεται δωρεάν για online χρήση και με δυνατότητα upload /download αρχείων από τον υπολογιστή σας ή τις συσκευές σας όπως τηλέφωνα και tablet. Βέβαια μπορεί να αποτελεί μια light έκδοση αλλά είναι εντελώς δωρεάν Ελληνικά Microsoft Office.


Ψάχνετε για Microsoft Office 2016 free download; Τότε δείτε το,

Πως να αποκτήσετε τα νέα Microsoft Office 2016 Ελληνικά, δωρεάν με Key Activate.


Το Windowscentral.com  παρουσιάζει μια έρευνα για το 2016 και  την χρήση του Office κατατάσσοντας σε νούμερο ένα την Microsoft με  1,2 δισεκατομμύρια χρήστες του Office  και 60 εκατομμύρια εμπορικοί πελάτες του Office 365 παγκοσμίως, εδραιώνοντας έτσι την κυριαρχία της στις σουίτες γραφείου ακόμα και σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα από τα Windows, όπως σε Android και iOS.

Το πως κατάφερε η Microsoft να εδραιώσει αυτή την "πρωτιά"; Μα φυσικά από την συνήθεια.
Ως την πρώτη και πλήρη εφαρμογή γραφείου που παρουσιάστηκε στην δεκαετία του '90 και ως φυσικό επακόλουθο του ότι Windows και Microsoft Office θεωρήθηκε να αποτελούν ένα ενιαίο πακέτο λογισμικού.

Μπορεί ακόμα και σήμερα κάποιοι να θεωρούν  πως τα Microsoft Office είναι τα καλύτερα και με διαφορά, και ίσως να μην έχουν και πολύ άδικο, ωστόσο αν είστε φοιτητής μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν Office και το 2019 χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ και χωρίς καμία δέσμευση και για πάντα!

Αν σας ακούγετε δελεαστικό και είστε οπαδός του freeware λογισμικού, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε τώρα ένα από τα

Free Office 2018 Τα καλύτερα Office εντελώς δωρεάν


Ότι και να διαλέξετε να είστε σίγουροι ότι η παραγωγικότητα σας θα παραμένει στα ύψη. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και την εμπειρία από την χρήση των δωρεάν Ελληνικών Office  στο ΕΑΠ.

Διαβάστε ακόμα
Πως να αποκτήσετε τα νέα Microsoft Office 2019 , δωρεάν